Ecco sandaler: Undgå ømme fødder i hverdagen

20 dec
Ecco sandaler passer godt på dine fødder (foto eventyrsport)

Ecco sandaler passer godt på dine fødder (foto eventyrsport)

Du kender det helt sikkert. Fødder der er hævede, ømme, røde og måske har et par enkelte vabler på hælen eller i svangen, som du desperat forsøger at kurere med mirakel vabelplaster til mange penge. Knudrede tæer der er klemt helt sammen – især ved lilletåen, fordi den er blevet mast mod de andre tæer i lidt for smalle sko.

Vi ved, at vi går og udøver vold på vores stakkels fødder i hverdagen, når vi går rundt i det forkerte fodtøj, men vi gør det alligevel dag efter dag. Måske fordi vi synes, det er smart eller moderne eller passer til vores tøj stil. Eller simpelthen fordi vi ikke ved bedre og tror, at det er det bedste fodtøj for os. Det kan være smalle sneakers med en tynd bund i, som vi kan gå og få nogle stød op igennem foden hele dagen. Det kan være små stilletter, som kvinder i firmaerne tripper rundt i, eller det kan være herre snøresko, der er lidt for spidse ude i enden og klemmer tæerne.

Alt sammen er det med til at give os ondt i fødderne og deforme tæer i længden. Men hvad kan du gøre, hvis du gerne vil passe bedre på dine fødder og undgå at have ondt i dem. Her får du lidt råd og vejledning.

Ecco sandaler: En solid sål og en tilpas form giver dine fødder optimale forhold

Hvis du rigtigt skal forkæle fødderne, ja så skal du tage noget fodtøj på, som har en rigtig god og stødabsorberende sål. Herudover skal skoene eller sandalerne være brede nok, så dine tæer kan få lov til at sprede sig helt ud og ikke bliver klemt mod siden. Desuden skal der gerne være god støtte i dem. Mærket Ecco laver nogle lækre både sko og sandaler, som gør lid ekstra for fødderne.

Find Ecco sandaler her

Mere information om sandaler

Share

One Reply to “Ecco sandaler: Undgå ømme fødder i hverdagen”

  1. Pingback: Ecco sandaler dame: praktisk og smart sommerklar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *