En fleecejakke er perfekt under skijakken

24 okt
fleecejakke + skijakke. Så kan du holde varmen (foto eventyrsport.dk)

fleecejakke + skijakke. Så kan du holde varmen (foto eventyrsport.dk)

Har du svært ved at holde varmen, når du er på ski? Eller har du blot problemer med at holde en jævn temperatur fra skiene klipses på om morgenen, til du er på vej hjem med den sidste lift? Med en fleecejakke er du godt garderet mod begge problematikker.

En fleecejakke absorberer fugt og holder på kropsvarmen på en og samme gang. Det vil sige, at du sagtens kan svede og knokle langt nede i knæene uden at frygte, du bliver fugtig og kold, når din kropstemperatur falder igen. En fleecejakke har den egenskab, at den kan absorbere sveden væk fra din hud og stoffet, så det ikke sidder tilbage og bliver koldt og klamt. Dette er en fordel, da din krop dermed ikke bliver kølet ned af den kolde sved. Det betyder, at det er langt nemmere for dig at have det tilpas fra morgen til aften.

Fleecejakker kommer i mange tykkelser. På ekstrakolde dage er en tyk en af slagsen en god ide, på de varmere dage kan en tynd være en fin løsning. En fleece fungerer særligt godt under softshells – skaljakker – som i sig selv ikke er særlig varme, men til gengæld er lette at have på og gode til at holde vind og vand ude uden at blive tunge.

Fleecetrøje til hygge herhjemme

Som nævnt kommer fleecejakker i mange tykkelser. Det vil sige, at nogle er smarte, hvis man har en stramjakke på, eller det kun er halvkøligt udenfor. Andre er tykke og vamsede og holder selv mange minusgrader væk fra din krop.

Det hyggelige og gode ved fleecejakker og –trøjer er, at de er hyggelige at have på i sig selv. De er bløde og varme og samtidig lægger de op til hygge i sofahjørnet eller søndagstøffen, når man har tid.

Find din fleecejakke her: http://www.eventyrsport.dk/beklaedning/fleece-m.html

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *