En lækker regnjakke til den aktive kvinde

27 sep
Køb praktisk, men feminint regntøj (foto eventyrsport.dk)

Køb praktisk, men feminint regntøj (foto eventyrsport.dk)

Er du kvinden, der har tjek på det hele? Hår og makeup sidder godt, når du stryger ud af døren med kaffen i hånden på vej på job. Men himmelen er faretruende dunkel, og regnskyerne hænger tungt over gaderne og venter på at briste. Så er det pludselig lige meget, hvor godt håret sad eller hvor perfekt makeuppen var lagt. Du har paraplyen med i tasken, men den hjælper dårligt i den stride vind, der får regnen til at ramme dig fra alle sider.

Hvad med en rigtig lækker regnjakke? Mange forbinder måske regnjakken med noget, ens forældre pakkede ned til en, når man var i daginstitution og skulle være på legepladsen hele dagen. Lyden af regnjakkestof, der gnider sig, hver gang man bevæger sig og følelsen af at være kluntet pakket ind. Men sådan behøver det altså overhovedet ikke at være.

Det er hot at være godt klædt på i en god regnjakke

I dag kan regnjakker fås i stort set alle former og farver. For at det ikke skal være nok, kan man nemt finde særlige regnjakker til kvinder, der er syet i en mere kvindelig pasform, der understreger ens former og kvindelighed. Og så begynder man jo pludselig at se helt godt ud, selvom det hele er blevet en del mere praktisk.

At være iklædt regnjakke giver et kæmpe overskud, fordi man ikke skal bekymre dig så meget om vejret og kan gå, som det passer en. Så er vejr og vind ikke længere herre over en, og en kvinde iklædt regnjakke udstråler både selvstændighed og styrke. At man er garderet mod naturens udfordringer er en ting, at man ser rigtig godt ud er en anden. Det aktive look, der kommer med en regnjakke er klædeligt for alle, og så kan du bare løbe smilende gennem regnen.

Find en regnjakke her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *