Er du ikke til det klassiske regntøj?

2 maj
Didriksons - Flite Set (Foto: EventyrSport.dk)

Didriksons - Flite Set (Foto: EventyrSport.dk)

En skiftende forårstid kræver godt regntøj – ellers kommer man jo nærmest ikke uden for en dør. Men ud over at regntøjet skal være funktionelt, af god kvalitet og til at betale, er det for de fleste også vigtigt, at det ser godt ud. Måske synes du, at det klassiske regnsæt ikke altid er særlig smart at have på, men det er der heldigvis råd for.

Køb dig et slag

Ud over en klassisk bukser-jakke-kombination, er der en anden måde at pakke sig ind, så du undgår det våde vejr. Et regnslag for eksempel. Ikke et af de skrøbelige til en ti’er i den lokale dagligvareforretning, men et regnslag, som holder længere end en eftermiddag. Sætter du det sammen med et par langskaftede støvler, kan du være ret sikker på, at det tager det værste.

Vil du helgarderes

Der er dog ingen tvivl om, at skal du afskærmes fuldstændigt, skal du nok kaste dig over et par bukser og en jakke. Og faktisk er der en del versioner, som ikke får dig til at ligne en omvandrende, cyklamefarvet klovn. De fleste moderne modeller af regnsæt sidder faktisk ret godt, og de findes i alle mulige forskellige farver.

Læs mere om regntøj her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *