Få gode råd til køb af den rigtige rygsæk til skolebrug

12 apr
Fjällräven - Kånken Mini Save the Arctic Fox (Foto: Eventyrsport)

Fjällräven - Kånken Mini Save the Arctic Fox (Foto: Eventyrsport)

Alle studerende kender scenariet. Spændinger og ubehag i ryg og nakke efter at have båret rundt på 10 kg bøger en hel dag. Men sådan behøver det ikke at være. Der er nemlig mange rygsække på markedet, der, hvis du ikke behøver at være ekstremt fashionabel, sagtens kan redde din ryg og spare dig for vedvarende skader.

Den praktiske skoletaske

En rygsæk til skolebrug skal kunne mange ting. Den skal være behagelig at have på, beskytte den bærbare computer mod slag og gerne kunne indeholde alle de bøger, man skal bruge i løbet af dagen. Men heldigvis har udviklingen inden for skoletasker gjort, at du faktisk godt kan få det hele i én. Du skal bare se dig for.

Først og fremmest skal du sikre dig, at bæresystemet er i orden. Skulderremmene skal være bløde, så du ikke får ondt, når der er læs på.

Derudover er det en god idé, hvis der er brystrem på tasken. Angående computeren, så fås mange rygsække i dag med indlagt beskyttelse til den bærbare. Sørg altid for, at det indbyggede cover er cirka en centimeter tykt. Så burde du være sikker.

Sidst men ikke mindst er det en god idé at gå efter en taske, der kan rumme omkring 30 liter. Så burde der både være plads til bøgerne og computeren, uden at madpakken bliver mast.

Find en rygsæk til skolebrug her!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *