Fjällräven er ikonisk materiale i høj kvalitet

30 jan
Alle elsker Fjällräven (foto eventyrsport.dk)

Alle elsker Fjällräven (foto eventyrsport.dk)

Fjällräven er et ikonisk mærke. Mange mennesker har Fjällräven derhjemme, og det er ofte taskerne, man ser på ryggene ude i gaderne. Det er der ikke så meget at sige til. For den gamle og klassiske kvadratiske rygsæk er særdeles funktionel og praktisk. Det er en rygsæk, der er skabt til både bylivet og rejserne.

Den ikoniske rygsæk fra Fjällräven

Rygsækken har nemlig en rigtig fin størrelse som for eksempel skoletaske. I tasken er der plads til nogle bøger, blade, madpakke og et penalhus. Det har gjort den et hit for forældrene. For børn og unge er den blevet et hit på grund af sit seje simple og rå udseende. Den er lavet i canvas, der kan fås i forskellige farver. Canvas er et smart og let materiale, der egentlig er ret slidstærkt. Rygsækken fås i forskellige farver, og netop de farverige karrygule eller røde tasker har været et hit blandt de unge.

Fjällrävens udendørsudstyr af høj kvalitet

Men Fjällräven producerer også andet en rygsække. For eksempel produceres også et stort udvalg af udendørsudstyr i høj kvalitet. Udendørsudstyret omfatter telte, støvler, jakke og soveposer for eksempel. Fælles for dem er, at de alle er af høj kvalitet, med design, komfort og funktionalitet i højsædet. Når du ifører dig selv eller benytter dig af et produkt fra Fjällräven kan du mærke, at det er af høj kvalitet. Det ses i i syningerne, og det ses i behandlingen af de naturlige materialer.

Fjällräven er blevet brugt af mange forskellige mennesker årene igennem: Fra hippier i 1960erne til udendørsentusiaster med smag for kvalitet. Velfortjent er Fjällräven blevet et af de mest ikoniske skandinaviske mærker, der bare bliver ved med at producere hits og innovere indenfor deres niche.

Se på produkter fra Fjällräven

Læs mere om Fjällräven her:

En Fjällräven jakke er beklædning i bedste kvalitet

Fjällräven jakke god til både vinter og ski

Fjällräven rygsæk er en god rygsæk til de mindste

Share

2 Replies to “Fjällräven er ikonisk materiale i høj kvalitet

  1. Pingback: Fjällräven rygsæk er praktisk og smart på én gang

  2. Pingback: Dame jakker skal være gode til lune forårsdage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *