Gå hverdagen i møde med Keen sko

31 maj
Keen - Targhee II (Foto: EventyrSport.dk)

Keen - Targhee II (Foto: EventyrSport.dk)

Mange danskere passer alt for dårligt på deres fødder, og det er synd. Vi spenderer gerne flere tusinde kroner på fodboldstøvler, løbesko, vandreskov eller fitnesssko, men meget får af os er gode til at finde ordentlige sko til dagligdagens mange kilometers gang.

For det er faktisk igennem hverdagens trummerum på jobbet eller i skolen, at vi udfordrer vores fødder mest. En for dårlig sko kan nemlig nemt føre til dårlig fodhygiejne, som så kan blive til svamp eller andre irritationsmomenter. Husk derfor aldrig at spare på fodtøjet til dagligdagen. Det er her, at skoene, sandalerne eller støvlerne skal stå deres prøve.

Kvalitet fra Keen

Et godt bud på en god hverdagssko er Keen Austin. Vi fravælger nemlig ofte praktiske sko til hverdagen, fordi de ofte ikke er smarte nok til at stå måls med vores øvrige påklædning.

Det har Keen dog tænkt på i produktionen af denne sko. Et smart hverdagsagtigt udseende er derfor rammen om Keens glimrende fritidssko, der har en smart stødabsorberende mellemsål, der sikrer dig mod smerter og ubehag i løbet af de mange kilometer, vi går til daglig.

Derudover er skoen lavet i oliebehandlet læder, og er derfor vandtæt.

Det er muligt at finde Keen sko her!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *