Løbetøj – vælg det rette outfit

4 apr
Køb nyt løbetøj nu! (foto stability-danmark.dk)

Køb nyt løbetøj nu! (foto stability-danmark.dk)

For bare få år siden var sportstøj aflagt tøj. Det er misforstået at iføre sig genbrugstøj, når du skal ud og motionere, men det er heldigvis en tendens, der er på tilbagetog.

Efterhånden som fitness-bølgen har ramt Danmark, har en masse sportsmærker for alvor gjort sit indtog blandt landets motionister. Der findes derfor et bredt og lækkert udvalg af sportstøj til alle typer af både sportsgrene og motionister.

Er du hoppet med på løbebåndet eller fulgt med løbeklubben i skoven, så bør du selvfølgelig anskaffe dig det rette udstyr.

Besøg sportsbutikkerne eller snak med din træner, hvis du har brug for gode råd. Alle fitnesscentre har tilknyttet en række coaches, så du vil altid kunne rådføre dig her også.

Løbetøj bør være behageligt

Ubehageligt løbetøj er yderst hæmmende for dine sportsresultater. Vådt tøj, løse bukser eller forkerte sko vil ødelægge din motivation. I værste fald vil forkert udstyr give skader.

Vælg svedabsorberende løbetøj. Du undgår på den måde ikke kun at føle dig klam og våd, men din krop vil også have lettere ved at finde sin rette temperatur. På den måde sparer du energi, som du kan bruge på at yde ekstra på løbebåndet eller på skovstien. Vådt tøj vil afkøle kroppen unødvendigt.

Vælg gerne tøj, der sidder tæt til kroppen. Mange tøjmærker producerer løbetøj i behageligt elastisk materiale. Sidder tøjet tæt til kroppen, vil det have lettere ved at transportere sveden, og det vil mindske vindmodstand. Desuden vil tæt elastisk tøj give dig den nødvendige førlighed, der er altafgørende for din motorik og ydeevne.

Find nyt løbetøj her: http://stability-danmark.dk/shop/kategori/lobetoj/

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *