Luftmadras – en seng på ferien eller en ekstra derhjemme

1 nov
En luftmadras er en god nødseng til en uventet gæst (foto eventyrsport.dk)

En luftmadras er en god nødseng til en uventet gæst (foto eventyrsport.dk)

Får du gæster i weekenden? Men du har et mindre problem vedrørende sovepladser? Enten skal dine gæster sove et helt andet sted, eller også bliver det på jeres halvandenmandssofa og på børneværelset? Dette problem kan du hurtigt komme til livs – invester i en luftmadras.

En luftmadras kan hurtigt findes frem fra skabet, pumpes op og placeres nøjagtigt der, hvor det passer dig og dine gæster bedst. En luftmadras er en unik frihed, da den er let at placere, let af pumpe, fin at sove på og nem at pakke væk igen.

Luftmadrassen fylder ikke meget, når den ikke er pumpet op. Den kan foldes sammen til en firkant, der både kan ligge derhjemme som en ekstra seng men også nemt kan være i en rejserygsæk eller –taske, hvis du skal på ferie eller overnatte hos vennerne. Den kan enten pumpes op med en manuel pumpe, du skal træde på, eller med en elektrisk pumpe, der blot kræver en stikkontakt.

Luftmadrasser til alle størrelser

Der er altid noget ubekvemt i at bede et par om at sove hver for sig, fordi man ikke har sengepladser til dem. Det er hyggeligere, hvis de kan vågne op sammen. Derfor er findes der også luftmadrasser i dobbeltsengsstørrelse. Disse har plads til to personer – eller tre, hvis man har et lille barn med. En dobbeltluftmadras er selvfølgelig også god for ham eller hende, der bare godt kan lide at mænge sig med plads.

Omvendt findes luftmadrasserne også i enkeltmandsstørrelser. Hvis man savner at ligge i sin seng derhjemme, kan det være en god ide at investere i en luftmadras, der er dobbelt på højdeleden – det vil sige en luftmadras, der er ligeså høj som en normal seng derhjemme. På den måde får du oplevelsen af at ligge i en seng, der minder om drømmelandet derhjemme.

Se udvalget og find din luftmadras

Share

One Reply to “Luftmadras – en seng på ferien eller en ekstra derhjemme”

  1. Pingback: En selvoppustelig luftmadras klarer arbejdet for dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *