Med en sovepose fra Yeti bliver natten i det fri en drøm

6 jan
En sovepose fra Yeti holder dig varm (foto eventyrsport.dk)

En sovepose fra Yeti holder dig varm (foto eventyrsport.dk)

Hvis du holder af at føre et aktivt liv og blandt andet holder af at overnatte i naturen, så går du sikkert også rigtig meget op i, at du gør det med noget ordentligt udstyr. Forud for din næste tur bliver alt gennemgået. Du pakker småt men godt, og alting er af bedste kvalitet. Det kan også være, at du stort set aldrig har sovet ude før men gerne vil begynde på det, og så har du da også fortjent at begynde med den helt rigtige sovepose.

Når det kommer til friluftsliv, så er mærket Yeti en stensikker ener. Yeti designer en lang række af produkter, der også dækker beklædning, men her skal det handle om soveposerne. Dem fra Yeti er nemlig ret ekstraordinære, og de vil helt sikkert give dig en god søvn, når du er ude at ligge i telt eller lignende.

Yeti soveposerne lagrer varme gennem optimal udnyttelse af dun

Nu vil du sikkert gerne vide, hvad det så er Yeti soveposerne kan, og det er desværre ikke helt så enkelt. Det, man kan sige, er, at hvor andre producenter også forsøger at udnytte nogle naturlige egenskaber ved gåsedun, så Yeti det helt optimalt. Hvordan er nok en forretningshemmelighed, og det kan man jo i og for sig godt forstå.

Teknikken er ellers, at dunene, der har rigtig mange små, usynlige modhager, klynger sig fast til hinanden. Når de gør det, kan varmen lagre sig i de små depoter, som det skaber. Man kan sammenligne det lidt med, når andre materialer krystalliserer og nærmest danner et ubeskriveligt mønster, og det kan være, at det er derfor, at Yeti kalder deres dun for krystaldun.

Se et stort udvalg af produkter fra Yeti

En sovepose varmer på vintervandreture

Share

One Reply to “Med en sovepose fra Yeti bliver natten i det fri en drøm”

  1. Pingback: Køb soveposer til dit selv, din partner eller dit barn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *