Merrell sandaler er perfekte til den varme sommer

5 jun
Nyd sommeren i nye Merrell Sandaler (foto eventyrsport.dk)

Nyd sommeren i nye Merrell Sandaler (foto eventyrsport.dk)

Nu begynder varmen at indtage de Europæiske lande. Solen står højere på himmelen, fuglene kvidrer, vinden aftager, og vi bevæger os ud i byen og naturen. Med solen får vi alle ny energi. Dit fodtøj er noget af din vigtigste beklædning. Forkert gang eller for dårlig stødabsorbering kan forplante sig til ryggen og hele kroppen, og du vil blive træt og øm efter en lang dag.

Desuden afgiver vi mennesker utrolig meget varme gennem vores hoved og vores fødder. Derfor kan det være en god ide med sandaler, der giver masser af behagelig luft. Sådan slipper du også for lugtende tæer, fodsvamp og andet ulideligt.

Merrell sandaler til outdoor-living

Sandalerne er behagelige at have på, hvis du er på byvandring i Sydeuropa. Her skal du vandrer op af byens bakker, bestige den katolske kirkes trappesten eller klatre ned af klipperne og skrænterne til middelhavs-vandet. Sandalerne er dog også dejlige på den pressede tur på butiksstrøget i storbyen eller i vildmarken på sten og klippe, grus og sand.

Merrell sålen er perfekt rillet og har et godt greb i underlaget. Det betyder, at du altid står godt fast, også når terrænet bliver ufremkommeligt.

Køb dine sandaler med dejlig velcro-lukning, så du altid kan justere dine sandaler. Det er nemlig vigtigt, at dit fodtøj sidder godt fast på foden, så du kan gå korrekt, og dine fødder vil faktisk ændre størrelse i løbet af dagen, selvom det kan lyde absurd. I løbet af dagen vil dine fødder oftest hæve op på grund af varmen, og det vil derfor være smart at justere med velcroen, ligesom du er hurtigt inde og ude af sandalen.

Find Merrell sandaler her: http://www.eventyrsport.dk/maerker/merrell.html

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *