North Face jakker klæder dig på til hele vinteren

23 dec
En North Face jakke er den perfekte vinterjakke (foto eventyrsport.dk)

En North Face jakke er den perfekte vinterjakke (foto eventyrsport.dk)

Skal du på skiferie? Eller skal du se godt ud herhjemme? Uanset hvad så har North Face en god løsning til dig. North Face laver både jakker til aktivt brug og slentren ned ad gågader i koldt vintervejr.

Måske skal du endda på vandreferie i kolde egne. I så fald kan du nok regne ud, at North Face er med dig igen. North Face laver jakker, der kan bruges, hvis man er meget aktiv og derfor absorberer megen væske, de laver jakker, der passer til dig, hvis du sidder og tager det med ro i koldt vejr, og de laver jakker til dig, der har det koldt, når du står på ski.

North Face jakker når vidt omkring. De laver praktiske jakker som den efterhånden velkendte skaljakke, de laver store dunjakker, og de laver en blanding til dig, der har svært ved at få varmen på trods af, at du er i bevægelse. Dem er der for eksempel flere af på skipisterne.

North Face Fleece

North Face ved, det kan være svært at holde varmen henover vinteren. Det er ikke raketvidenskab, men det er godt at handle ud fra denne viden.

Derfor har de skabt kollektioner med fokus på områder som dem, der er nævnt ovenfor. Om vinteren har man både brug for at føle sig tilpas og se godt ud, men også at kunne nyde vinterens tilbud for et aktivt liv. Du kan se udvalget af North Face jakker her

Hvis man alligevel ikke kan holde varmen under en jakke fra North Face, kan man investere i en fleece. North Face laver tynde fleecetrøjer og tykkere fleecejakker, det nemt at have indenunder sin jakke, uanset hvilken en det er. Selv en skaljakke, er der typisk fin plads underneden. En fleece er også god til at absorbere fugt, og samtidig er den blød og omfavnende.

Læs om andre artikler om jakker nedenfor:

Softshell – varme, lækre og bløde jakker

En fleecejakke er perfekt under skijakken

Hvilken vinterjakke skal du vælge? Skijakke eller uldjakke?

 

Share

One Reply to “North Face jakker klæder dig på til hele vinteren”

  1. Pingback: Oplev kvalitet med en vaskeægte The North Face rygsæk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *