Nu er det tid til skitøj og vinterferie

30 dec

Vinterferien er lige om hjørnet, og der er ikke noget bedre end at suse ned af pisterne uden at tænke på, om man fryser. Derfor er det nu, der skal investeres i noget ordentligt skitøj af god kvalitet, men som også er til at betale. På nettet kan du sagtens finde en masse gode tilbud, men det er vigtigt at huske, at kvalitet og pris tit hænger sammen. Køb derfor ikke det første det billigste, men brug tid på at finde det helt rigtige sæt skitøj. Det vil du kunne bruge i mange år fremover.

Hvad skal mit skitøj kunne?

Det kan være svært at vide, hvad du skal kigge efter for at finde det rigtige skitøj, men her er 4 gode råd, som du kan bruge som guideline:

  1. Åndbarhed: Din hud skal kunne ånde igennem stoffet. En tur på pisten giver dig sved på panden, og kort tid efter skal du sidde stille i en lift. Det skal dit skitøj kunne håndtere, så du hverken sveder eller fryser for meget.
  2. Vind- og vandtæthed: Her skal du være opmærksom på, hvad du har brug for som skiløber. Er du meget aktiv, skal du stille større krav til vind- og vandtætheden, end hvis du tager det mere stille og roligt.
  3. Fleksibilitet: Du skal kunne bevæge dig frit i tøjet.
  4. Robusthed: Dit tøj skal kunne holde til strabadserne, så det ikke går i stykker efter det første styrt.

Mange producenter skriver gerne vind- og vandtæthed samt åndbar på deres produkter, men det er ikke altid en indikator for, at tøjet er af god kvalitet. Hvis du køber på nettet, kan det derfor være en god idé at vælge en forretning, som også har en fysisk forretning. På den måde kan du gå ned i butikken, før du køber for at mærke på varen og også få kompetent vejledning til hvilket sæt skitøj, der vil være bedst for dig.

Klik her for at få inspiration til dit nye skitøj

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *