Om Gute Mensch

Velkommen til et website om wellness, sport og udeliv.

På dette website vil du altid kunne læse spændende anmeldelser af produkter, gode råd og tips til rejser, sport, trekking og udendørslivet generelt. Du vil kunne finde masser af nyheder samt links til gode aktuelle tilbud.

Udeliv og sport

Det er kommet på mode at være aktiv, og findes der helt ærligt en bedre fornemmelse end at være ét med naturen? Nogle er til de mere ekstreme naturoplevelser som bestigning af bjerge, riverrafting, overlevelsesture i øde landskaber, mens andre blot nyder roen på lange vandreture, smukke ture på havet eller teltture med ungerne. Fælles for alle oplevelserne er den dejlige fornemmelse i kroppen når den friske luft fylder lungerne. Uanset hvad man er til er udstyret en vigtig faktor for en god oplevelse. Man nyder ikke den lange vandretur så meget, hvis man har fødderne fulde af ømme vabler, forfrysninger i fingrene eller hvis man er sengeliggende med forkølelse i dagene efter. Derfor er det en god ide at alliere sig med én af de mange specialiserede outdoorbutikker. De største af dem har butikker i mange byer, og her vil man ofte opleve kompetent rådgivning fra erfarne mennesker som selv interesserer sig for udelivet. De ved alt om myggenet til Thailandsturen, vandrestøvler til sommerferien i Norge, klatreudstyr til mandens eventyr, lækre sandaler til kvinderne osv. Vi taler ikke længere blot striktrøjer og praktisk fodtøj, for der er også gået mode i outdoorbranchen. Mærker som Haglöfs, North Face, Peak Performance, Canadien Goose m.fl., er blevet et modefænomen. Fælles for mange af dem er dog, at det ikke er billigt. Disse virksomheder bruger mange penge på udviklingen af de bedste produkter til ekstreme forhold, og det koster når forbrugerne skal drage fordel af de mange nye og spændende funktioner og materialer. På dette website kan du læse om produkterne, finde gode tilbud, følge med i nyheder og få gode ideer og inspiration til udelivet og oplevelser i naturen.

Wellness og fitness

Wellness er en branche i stigende vækst, for det er blevet in at gå op i sig selv. På dette website vil du med tiden kunne læse om nye tendenser, spændende produkter, nye træningsmetoder, kost, fitness og styrketræning. Proteinpulver, kosttilskud og vitaminpiller er blevet en del af kosten for mange som træner hårdt, men er det nødvendigt? Hver eneste måned vælter det frem med nye træningsredskaber, men virker de? Vi bliver tudet ørerne fulde af kostråd. Den ene dag skal vi udelukkende spise proteiner og den anden, må vi mæske os i fedt, men hvad er egentligt rigtigt?

Forbehold

Artiklerne er skrevet med formålet om at oplyse og informere, men vi tager fuldt forbehold for fejl, ukorrekte oplysninger og tastefejl. Vi linker ofte til gode tilbud, men da tilbuddene oftest er tidsbegrænset, kan vi ikke garantere at alle tilbud stadig er gældende, når du læser artiklen. Vi anmelder produkter fra forskellige butikker og lister gode tilbud, men vi kan ikke garantere butikkernes kundeservice, så al handel på baggrund af vores links er på eget ansvar. Vi tilstræber selvfølgelig altid at bruge virksomheder og butikker med en positiv historik, og vi modtager meget gerne tilbagemeldinger hvis der er dårlige oplevelser på baggrund af vores artikler og links.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *