Op med humøret & på med bærestolen

13 dec

Stop med at pakke dig ind i tæpper og slumre hen i vintermørket. Skynd dig i stedet ud og nyd de sidste solstråler. Trætte børneben skal ikke længere være en (dårlig) undskyldning, der bremser dig. Med køb af en barnestol er der rig mulighed for både at såvel nyde naturen og familielivet i skøn forening.

Bærestolens Rolls Royce

Hvis dit motto er, at du aldrig må eller vil gå ned på udstyr, så findes der næsten kun én rigtig investering, når du leder efter en bærestol. Det er luksus – eller limousinemodellen inden for bærestole, nemlig Deuter Kid Comfort III. Den er i sandhed barnebærestolenes Rolls Royce!

Der er naturligvis tale om en selvstående model, som både er TÜV-godkendt og GS (Geprüfte Sicherheit) -certificerede med en belastning op til 22 kg.

Du behøver ikke lade familieudflugten diktere af det ustadige danske vejr. Barnet i bærestolen kan du pakke ind i regntøj – men en plaskvåd stol er rigtig træls. Det har Kid Comfort også tænkt på. Derfor kan du nu tilkøbe et regnslag, der beskytter stolen. Dette overtræk passer specifikt til Kid Comfort III, og det har et indbygget soltag, som overtrækket hviler på. Overtrækket dækker hele stolen – naturligvis bortset fra bæresystemet -, og der er et stort vindue, så barnet stadig kan kigge ud og være en del af selskabet.

Køb din bærestol allerede i dag!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *