Outwell laver gennemtestet dansk campingudstyr

17 jul
Med Outwell er du sikret en god tur (foto eventyrsport.dk)

Med Outwell er du sikret en god tur (foto eventyrsport.dk)

Campingferien er en helt særlig ferie, fordi denne ferieform giver ekstra frihed og nærhed på samme tid. Du kommer helt tæt på din familie, og I har altid muligheden for at bevæge jer videre, hvis I vil opleve nyt eller flygte fra sommerregn og mørke skyer. Den ene dag kan tilbringes ved Gardasøen i Italien, den næste overnatning kan måske blive på Lidoen ved Venedig eller i Monacos fashionable område? Det er op til jer på dagen, om I gider slå teltpløkkerne op og køre videre.

Outwell er et dansk firma, der har specialiseret sig i campingudstyr til især danske familier. Alle teltene bliver testet, så du får en præcis beskrivelse af, hvor meget både vind og nedbør dit telt kan tåle. Det er ganske praktisk, da der i Danmark ofte kan forekomme tunge regnbyger og hård vind fra dag til dag, ligesom tordenbyger i Sydeuropa oftest bliver fremprovokeret af de lumre varme dage.

Outwell laver familietelte

Et lækkert familietelt har som oftest flere sovekabiner, så børn og voksne kan ligge adskilt, selvom I er tæt på hinanden. Ud over sovekabinerne er det rart at have et midterrum, der gerne skal være lige akkurat højt nok til, at du kan stå oprejst. Det er rart, at man kan sidde her i skyggen i læ for vejret og nyde et glas vin, lidt spartansk campingmad, en bog eller et spil kort sammen. Har I en større familiebil, bør I som udgangspunkt ikke hænge jer i teltets vægt og størrelse, når det er nedpakket. I skal i stedet altid huske at tjekke, hvor meget nedbør teltet kan klare.

Find familietelte fra Outwell her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *