Regntøj børn – Når poden skal med far på den første fisketur

19 sep
Husk regntøj til dine børn (foto eventyrsport.dk)

Husk regntøj til dine børn (foto eventyrsport.dk)

En klassisk far og søn-beskæftigelse er vel fisketuren. Der er så meget, man skal lære som for eksempel, hvordan man klargør fiskestangen, valg af madding og den helt rigtige måde at kaste på, så fisken får mulighed for at bide på. Og hvis der så pludselig er bid, er det også en kunst at kunne hive fangsten i land. Det er lige netop sådan noget en dreng skal lære af sin far, der lærte det af sin far, og sådan kan det fortsætte.

Men for at få en god oplevelse, er det vigtigt, at barnet er ordentligt klædt på. Alt efter hvilken form for fiskeri, I har kastet jer over, kan det variere, hvor avanceret påklædningen skal være. Fisker I fra en bred? Fra en båd? Eller er I ude på åbent hav og trække torsk i land?

Regntæt tøj er helt sikkert et godt sted at begynde, for lige meget om I fisker på den ene eller den anden måde, så fylder vandelementet en betydelig del af jeres tur. Der er med andre ord overhængende fare for at blive våd, og så er det altså ikke særligt sjovt at være ny fiskerientusiast.

Børnene skal have regntøj, der virkelig virker trods regn og blæst

Flere forskellige faktorer skaber til sammen et godt regnsæt. Det komplette sæt regntøj består både af bukser og jakke, så man har minimeret risikoen for at blive våd på hele kroppen. Elastikker i talje, bukseben og ærmer kan være en rigtig god idé, da man derved undgår, at der slipper vand ind under regntøjet.

Regntøj skal holde, hvad det lover, så det nytter ikke noget, hvis der for eksempel kommer vand ind gennem syningerne. Det er der heldigvis taget højde for i moderne regntøj, hvoraf noget fremstilles helt uden synlige syninger. I et rigtigt kvalitetsregnsæt kan det stå ned fra himmelen hele dagen, uden at dit barn bliver vådt.

Regntøj børn – se et stort udvalg her

Share

One Reply to “Regntøj børn – Når poden skal med far på den første fisketur”

  1. Pingback: Alle fortjener godt regntøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *