Regntøj skal købes til formålet

2 jul
Det kan være klogt at have flere sæt regntøj (foto eventyrsport.dk)

Det kan være klogt at have flere sæt regntøj (foto eventyrsport.dk)

Mange har den fejlagtige opfattelse af regntøj er ukomfortabelt og ubehageligt at have på. Det er fordi, de ikke ofre de nødvendige penge på tøjet, skifter det ud ofte nok og køber tøj til formålet og årstiden. Det gør man med alt andet tøj, så det er en stor fejl, at mange nedprioriterer regntøjet – især i et land som Danmark, hvor vi får store mængder nedbør hvert år på næsten alle årstider.

Når du køber dit regntøj, bør du overveje, om det skal bruges til udendørs havearbejde, lange vandreture, cykeltur til arbejdet eller løbeture i skoven. Der er nemlig stor forskel på, hvilket sæt du bør vælge, alt efter hvad du laver. Sådan er det også med alt andet tøj.

Vælg det rette regntøj

Er du en af de mange danskere, der cykler til og fra arbejde, så er regnvejret en af dine værste fjender. Det er ubehageligt og ærgerligt at møde våd på arbejde, og det er trættende med en våd og kold cykeltur hjem. Hvis dit regntøj skal bruges til cykelturen, vil det være praktisk med et let sæt, der nemt kan foldes sammen og medbringes i tasken eller cykelkurven. Når du skal færdes i trafikken, kan det være en fordel, hvis regntøjet har reflekser, der gør dig let at se også på mørke årstider og tidspunkter.

Skal du bruge dit regntøj til havearbejde eller andet, bør du købe noget tykkere, tungere og mere slidstærkt regntøj. Du vil som regel ikke have behov for at skulle pakke det let af vejen, men det skal kunne holde til en masse slid. Her er det vigtigt at finde regntøj, som du kan ånde igennem, så du ikke sveder unødvendigt.

Køb nyt regntøj her: http://www.eventyrsport.dk/beklaedning/regntoj.html

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *