Skihjelme passer på hovedet ned ad skipisten

18 feb
Hjelmene er enormt vigtigt (foto eventyrsport.dk)

Hjelmene er enormt vigtigt (foto eventyrsport.dk)

Der er ingen, der har lyst til at komme ud for en ulykke, hvor de slår hovedet rigtig slemt. Desværre sker det alligevel af og til, at man suser ned ad pisten, eller hopper rundt i off pisten og pludselig mister fodfæstet. Noget uventet opstår, man er ude af kontrol et kort sekund. Et sekund, der er langt nok til, at du slår hovedet ind i en anden person, i en sten, i et træ eller i noget lignende. Det er en ubehagelig oplevelse, men heldigvis vil en skihjelm komme dig til undsætning i langt de fleste tilfælde.

En skihjelm er til for at passe på dit hoved. I mange år har det været påbudt i mange lande, at børn skal køre med skihjelm. I dag er det en uskreven regel, at voksne også gør det. Ham, der kommer kørende uden, bliver hurtigt stemplet som en amatør.

Skihjelme passer på vores hoveder, så dagen slutter lige så sjovt, som den startede.

Skihjelme til små og store hoveder

Hvis du ikke har lyst til at leje en skihjelm i området, hvor du skal på ski. Så er det helt forståeligt. De ligner som regel bowlingkugler med en strop op hagen og et hul udskåret, hvor der er plads til ansigtet. Det er ikke så flatterende. Men skihjelme kan sagtens klæde dit hoved. Det handler blot om at vælge den rigtige.

Skihjelme kommer både til små og store hoveder. På den ene side betyder det, at der er en skihjelm til børn, og der er en til voksne. Der er faktisk flere modeller. På den anden side betyder det også, at du også er i sikre hænder, selvom du har et særligt småt eller stort voksenhoved. Skihjelme bliver lavet i en bred række af størrelser. Der er også en skihjelm, der kan passe på dit hoved.

Se udvalget af skihjelme hos Eventyrsport

Få mere information om skihjelme her:

En hjelm er en vigtig del af dit skiudstyr

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *