Skitøj til sabbatåret på de hvide løjper

11 sep
Er det tid til en skiferie? (foto eventyrsport.dk)

Er det tid til en skiferie? (foto eventyrsport.dk)

Du er lige blevet færdig med din ungdomsuddannelse, og tre år brugt på skolebænken skal skiftes ud med det rene eventyr. Mens du tænker over, hvad du vil med dit liv, og hvad du skal være, når du bliver voksen, skal tiden bruges på lidt skæg og ballade. Det har du fortjent og med livet foran dig, skal du finde ud af, hvad sabbatåret skal bruges på. Det kan meget vel være som skiguide, for hvorfor ikke tjene lidt penge på det, der altid har været en årlig fornøjelse for dig.

Hvis sabbatåret skal bruges som skibums på de hvide løjper, er det tid til at finde det rigtige skitøj. Og her gælder det ikke kun, at du skal se drønsmart ud, når du suser ned ad de sorte pister. Du skal også have noget, der er praktisk og varmt, for hvis du skal arbejde i sneen hele dagen, skal du ikke kun undgå at fryse. Du skal også kunne bevæge dig og have det behageligt, så du har overskud til at hjælpe og vejlede de gæster, du har ansvaret for.

Udvalget af skitøj bugner af jakker, bukser, handsker, briller, hjelme og ikke mindst skiundertøj.

Skitøj, der holder dig varm, kommer i mange lag

Den fornuftige skiløber tænker i flere lag. Det er den bedste måde at holde sig varm på. Skiundertøj holder ikke bare kroppen varm, det leder også sved væk fra kroppen, så man holder sig tør under de mange lag tøj. En hel dag på pisten er forbundet med stor kropsaktivitet, og du kan nå at svede en hel del, selvom du er ude i snelandskabet.

En kold krop er den hurtigste måde at miste sin energi på, og så gælder det ikke bare, at turen må slutte – som skiguide vil du ikke kunne agere professionelt eller kunne passe dit arbejde, hvis du bliver kold på turen. Hold dig varm og tør med skiundertøj og iklæd dig ellers praktisk og smart overtøj, der også beskytter mod kulden og giver dig muligheden for at bevæge dig og være aktiv.

Se et stort udvalg af skitøj her

Share

One Reply to “Skitøj til sabbatåret på de hvide løjper”

  1. Pingback: Bliv klar til skiferien med en billig dame skijakke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *