Softshell – varme, lækre og bløde jakker

30 sep
Softshell jakken er perfekt til overgangstiden (foto eventyrsport.dk)

Softshell jakken er perfekt til overgangstiden (foto eventyrsport.dk)

Softshelljakker er lækre, varme og bløde, til når det virkelig bliver koldt. Med en soft-shelljakke er du garanteret, at din vinter bliver blød, varm og komfortabel. Kender du ikke det, når man har taget en vindtæt men ikke særligt isolerende jakke på, og der ingen vind er udenfor? Men i garderoben derhjemme står der kun efterårsjakker fra sidste efterår. Så står du nok og mangler en jakke med en softshell, der kan pakke dig godt ind i flere lags varmende og beskyttende membraner.

Softshelljakker værner imod vind og kulde

Med en softshelljakke har du det værn, du står og mangler imod kulde og korte byger. Men tag dig i agt. Softshelljakker kan være en fantastisk beskyttelse i kolde og blæsende egne, men hvis foret indvendigt bliver vådt, klapper jakken sammen, og den ellers helt formidable kuldebeskyttelse er nu degraderet til at være en kold og fugtig jakke, der ikke er til meget varmemæssig nytte.

Med en softshelljakke har du altså ikke værn mod regn, men et sikkert og stabilt værn mod kulde og kold vind. Derudover er softshells helt forrygende til skiture eller anden slags motion i kolde egne, hvor beskyttelse såvel som svedtransport er nødvendig.

Med en softshelljakke har Windstopper-funktionen i den yderste membran sørget for din varme, mens den inderste membran ofte af polyester eller andet behandlet syntetisk materiale sørger for, at din kropsvarme og -fugt bliver ført ud i det yderste lag af jakken for så fordampe. Velegnet til skiferier eller vandreture og aktivitet i kolde og blæsende egne.

Softshelljakker giver din glæde en forlænget levetid, når det bliver koldt. Der er ikke noget at værre end at skulle tage tidligt hjem på grund af kuldeskær eller ubehag i naturen, bare på grund af dårlig påklædning. Med en softshelljakke er du garanteret den sidste, der tager hjem på den næste skiferie.

Et udvalg af Softshell kan findes her

Share

2 Replies to “Softshell – varme, lækre og bløde jakker

  1. Pingback: En fleecejakke er perfekt under skijakken

  2. Pingback: North Face jakker klæder dig på til hele vinteren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *