Tre gode Fjällrävenkøb

6 jun
Fjällräven - Stina Jacket (Foto: EventyrSport.dk)

Fjällräven - Stina Jacket (Foto: EventyrSport.dk)

Friluftsliv er måske ikke for alle. Men det bliver mere og mere moderne at bruge ellers traditionelt friluftstøj til hverdag. Dels fordi det designes mere og mere smart, og dels fordi det er god og solid kvalitet. Så du er sikker på, at du får noget for pengene, når du for eksempel investerer i Fjällräven frem for andre mærker. Her kan du læse om tre rigtig gode køb, som ikke nødvendigvis kun er for ham eller hende, der bruger alle deres ferie i nogle vandrestøvler.

  • Miljøvenlig og smart: Der er ingen grund til, at de to ting ikke kan høre sammen. Det har Fjällräven bevist i deres model ”Eca-Trail Jacket.” En god og vindtæt jakke, der sidder tæt til kroppen, men alligevel holder på varmen. Jakken er lavet af genanvendt polyster, og den har derfor vundet priser for miljøvenlighed. En sikker og god jakke hvis du har brug for en windbreaker.
  • Det er næsten jeans: ”Clyde Trousers” er designet, så de har en stor lighed med almindelige jeans. Det vil sige, at de har samme form som et par 5-lomme jeans, men stoffet er en smule anderledes. Det gør, at bukserne har samme smarte pasform som jeans, men de kan også bruges i friluftslivet, hvor denimstoffet i jeans er for stift og ufleksibelt.
  • Til damerne: I modellen ”Loretta Dress” er der tale om en smart og figursyet kjole til sommervejret. Stilen er rå og går i trit med safari-trenden. Stoffet er en blanding af bomuld og nylon, hvilket igen gør kjolen mulig både at bruge til hverdag, og også, hvis du beslutter dig for at prøve kræfter med outdoor-livet.

Se flere af Fjällrävens produkter her.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *