Vælg de rette herre sandaler

15 mar
Keen - Kanyon (Foto: EventyrSport.dk)

Keen - Kanyon (Foto: EventyrSport.dk)

Sæsonen nærmer sig snart til det er tid til sandaler og andet luftigt fodtøj. Det er vigtigt at finde det rette fodtøj, hvad enten det er sandaler til stranden eller vandreture. Mænd har især ofte et krævende job, hvor fødderne bliver belastet i høj grad og derfor er det vigtigt at finde det rette fodtøj til fritidsbrug.

Sandaler til stranden og afslapning

Når sommeren er på sit højest, når der er strandtid, grilltid, terrassetid og meget mere, er det tid til et par helt afslappet sandaler, som er hurtige at komme i og hurtige at komme ud af. Her er der tale om de famøse Havaianas klipklappere, som er en super cool og afslappet klipklap, eller flip-flop. Disse sandaler bliver fabrikeret i Brasilien siden 1962. Sandalen er yderst behagelig at gå i, da bunden er en gummisål og er derfor meget blød og fleksibel. Der findes dog flere af denne slags sandal, blandt andet af Tommy Hilfiger, Nike og Levi’s.

Sandaler til vandreture

Hvis du er mere til de længere vandreture eller endda trekkingture, skal du have nogle helt andre sandaler. Salomon er et velkendt og særdeles anerkendt mærke indenfor sandaler til trekking og vandreture. Salomons sandaler er meget komfortable sko, som støtter foden optimalt. Den kan derfor bruges under forhold hvor der forekommer ustabilt terræn. Det er en letvægtssko, som dækker foden godt til, uden den bliver for indelukket. Den er i den forbindelse luftig og sikkerhedsmæssig god til vandreturene.

Sandaler til almindelig hverdagsbrug

Er du blot på udkig efter helt almindelige sandaler til helt almindeligt brug, skal du kigge efter nogle sko, som lukker til omkring anklen og yderst på foden. Det er en traditionel sandal, hvor der absolut ikke ses på moden, men på komfort og behagelighed. Det er behagelige sko, hvor du ikke svupper i sandalen, den sidder godt til og der er masser af luft til fødderne. Blandt andet Clarks og Ecco producerer sunde sandaler. Hvis disse sandaler bliver en kende for traditonel, kan du sagtens finde klipklappere, som også sidder tæt på foden. Du kan finde tætte klipklappere hos Lloyd og Clarks.

Find f.eks. nogle lækre sandaler fra Keen her!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *