Vælg den bedste sovepose til dig og vejret

27 jan
Haglöfs - Goga 3S. (Foto: Eventyrsport)

Haglöfs - Goga 3S. (Foto: Eventyrsport)

Er du på jagt efter en god sovepose, som kan holde på varmen om vinteren og modstå dansk forårs- og efterårsvejr? Da man kan få brug for en sovepose hele året rundt er det en god ide at vælge en sovepose, som kan klare flere udfordringer på en gang. Nogle soveposer er skabt til enten sommer eller vinter, men der findes også produkter som er udviklet sådan, at de kan klare forskellige årstider.

Firmaet Haglöfs har lavet soveposen Goga, som er velegnet til både forår, efterår og vinterturer. Den er fyldt med 760 g. gåsedun og har ekstra fyld i fodenden. Derudover har den et tredimensionelt formet hovedstykke, som slutter godt op om hoved og nakke, og dermed er med til at holde varmen nede i soveposen. Derudover er der en smart inderlomme til MP3. Den er velegnet til personer på op til 200 cm og vejer 1230 g. Den er vandtæt og kan klare ned til -13 grader.

Særlig god til kvinder

En anden model er Haglöfs Q 3S Fibre, som er designet specielt til kvinder, hvilket betyder, at der er ekstra vidde ved hofterne, og at den passer personer på op til 175 cm. Der er ekstra fyld i fodenden og varmekrave. Soveposen har fiberfyld, der giver en god isolering i forhold til vægten. Desuden er der løkker til ophængning, som kan bruges, når posen skal luftes på turen eller til opbevaring derhjemme.

Se flere soveposer her.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *