Vent med at pakke familiens telt væk – det kan bruges endnu

8 okt
Telte fungerer næsten bedst om efteråret (foto eventyrsport.dk)

Telte fungerer næsten bedst om efteråret (foto eventyrsport.dk)

Det er efterhånden ved at være et par dage siden, at vi har set noget til det smukke og varme vejr, vi ellers har fået en del af denne sommer i Danmark. Faktisk har det meste af landet fået regnskyl de seneste dage og nætter, og vi er hurtige til at udråbe sommeren for slut.

Men, det er den ikke nødvendigvis. Faktisk viser vejrudsigten, at det allerede senere på ugen bliver solskinsvejr igen og med temperaturer over de tyve grader. Derfor bør du vente med at pakke dit og ungernes telt væk lidt endnu. Det er nemlig først nu, at det bliver rigtig fedt.

Telt i september

De temperaturer, vi får den næste måneds tid, er nemlig endnu mere ideelle at sove udendørs i, end dem vi har haft tidligere på måneden. I og med det bliver koldere, vil du automatisk sove bedre i teltet. Vi har haft nogle varme sommermåneder, og det er ikke det bedste teltvejr.

Det bliver nemlig hurtigt for varmt, og det giver en dårlig nats søvn, hvor man vågner tidligt, badet i sved og higende efter frisk, kølig luft. Ydermere bruger børnene ikke rigtig teltet til leg i dagstimerne, fordi det hurtigt bliver så overophedet, at de ikke kan holde ud at være derinde i længere tid af gangen.

Men det skifter som bekendt nu, så alle får meget mere ud af det opslåede telt. Faktisk er august og september oplagt teltmåneder, hvis vejret ellers holder nogenlunde tørt.

Børnene er også så småt startet i skole igen, og det vil vække vild begejstring blandt kammeraterne, hvis dagens legeaftale kan foregå udendørs i teltet. Måske de endda kan få lov at overnatte sammen udendørs? Der er i hvert fald billige point at hente på forældrekontoen, hvis du siger ja til det. Og nyd du så bare, at dine børn elsker udelivet i telt. For det er skønt.

Find dit nye telt her

Er du interesseret i et camping telt? så læs mere her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *