Viking – andet end gumistøvler

21 mar
Viking Gummistøvler - Fireman (Foto: EventyrSport.dk)

Viking Gummistøvler - Fireman (Foto: EventyrSport.dk)

I snart 100 år har Viking leveret kvalitetsgummistøvler til alle udendørs-mennesker. Gummistøvlerne, der er designet til den barske norske natur, har i mange år været favoritten blandt folk, der tilbragte meget tid udendørs og i et vådt klima.

Vandafvisende vandrestøvler

Men viking kan meget andet end at producere stærke gummistøvler. Deres palet af vandafvisende fodtøj ti børn og voksne omfatter blandt andet vandrestøvler, som også er af den højeste kvalitet. Det er Viking Nemesis et godt eksempel på. Denne lette vandrestøvle er designet til en aktiv udendørs hverdag med masser af bevægelse eller til vandreture.

Støvlen er lavet i tekstil og læder og behandlet med Gore-Tex®, der sikrer dig varme og tørre fødder. Derudover tillader materialevalget også foden at ånde, hvilket kan spare dig for vabler og ømme fødder i din dagligdag eller på vandreferien.

Ingen ømme fødder med Viking.

Som mange andre af Vikings vandremodeller, er Nemesis også lavet med den Såkaldte EVA-mellemsål, der sikrer dig optimal støddæmpning på dine længere gåture, og derfor kan sørge for, at du ikke vender hjem med beskadigede fødder.

Nemesis er blot en af Vikings mange modeller til aktive udendørsliv. Gå ned til din lokale Vikingforhandler og se udvalget, eller find din næste vandrestøvle på nettet.

Find Viking gummistøvler her!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *