Vinterjakker, vinterstøvler, vanter og huer

11 nov
Køb en vinterjakke og hvad du ellers behøver, det er kedeligt at fryse (foto eventyrsport.dk)

Køb en vinterjakke og hvad du ellers behøver, det er kedeligt at fryse (foto eventyrsport.dk)

Vi fryser. Allerede her i oktober måned fryser vi i Danmark. Og vi ved af erfaring, at det bliver værre. Når vi når november og især december, januar og februar, ja så er vinteren for alvor kommet. Frosten er krøbet ind under huden på os, og mørket inviterer til stearinlys og en kop varm te indendørs.

Men vi har altså godt af at bevæge os udendørs – også om vinteren. Vi har brug for lyset, den friske luft og for de vage solstråler, som solen også giver os om vinteren. Vi bliver blege og trætte af at sidde indendørs hele vinteren, så ud i naturen og gå en tur.

Og klæder man sig rigtigt på, ja så kan man faktisk godt klare et par timer udendørs selv i meget koldt vintervejr.

Her får du de vigtigste ting, du skal tage på, når dagen skal tilbringes udendørs om vinteren.

Husk en god vinterjakke, vinterstøvler, vanter og en hue

Vanter, vinterstøvler og en hue er uundværlige. Hovedet og fingrene skal holdes varme, og det hjælper på den samlede kropsvarme, når de ikke er kolde. Husk også et par varme sokker til fødderne, som kan holde fødderne varme i støvlerne.

For støvler skal der også til. Et par gode varme nogle af slagsen med for og nogle, som gerne skal være vandtætte og kunne klare alt slags vejr. Sne, slud og regn.

Sidst men ikke mindst skal du have en god og varm vinterjakke. Den skal være vandtæt, vindtæt og kunne holde til lave frostgrader. Der skal gerne være en hætte på, som kan slås op, når vinterstormen melder sin ankomst. Et par overtræksbukser kan også være en løsning, når det for alvor er snestorm. Vælg et par med seler, så de går lidt op på maven.

Find vinterjakker her hos eventyrsport

Share

One Reply to “Vinterjakker, vinterstøvler, vanter og huer”

  1. Pingback: Vinterjakker holder varmen på selv den koldeste vinterdag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *